Две ракети Гром-2 са били свалени над Джанкой в северната част

...
Две ракети Гром-2 са били свалени над Джанкой в северната част
Коментари Харесай

Над Крим са свалени две ракети

Две ракети " Гром-2 " са били свалени над Джанкой в северната част на ​анексирания Крим към 13:00 часа московско време (съвпада с българското), съгласно известие на съветското министерство на защитата в неделя, представено от Би Би Си.

" Украинските ракети бяха засечени и прехванати във въздуха от дежурните системи за Противовъздушна отбрана. Фрагменти от свалени украински ракети паднаха на територията на Джанкойския регион ", отбелязват от ведомството.

По-рано назначеният от Русия губернатор на полуострова Сергей Аксенов заяви за една свалена ракета. Според него фрагменти от ракетата са развалили складови пространства , няма жертви и потърпевши.

Тази нощ западния съветски град Смоленск бе нападнат от три безпилотни летателни апарата ,. Всички дронове са били обезвредени с противовъздушната защита и средствата на радиоелектронната битка, рапортува губернаторът.

Руското министерство на защитата съобщи и че дронове са свалени и над територията на Краснодарския край . На летището в Сочи са забавени общо 10 полета.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви за обстрел по централния пазар в Шебекино, при който са ранени трима души. Пострадали са двама мъже и една жена. В резултат на обстрела са нанесени вреди по търговски площи, гараж и три автомобила.
 ISW: Кремъл към момента не е изяснил кои анексирани територии са съветски
ISW: Кремъл към момента не е изяснил кои анексирани територии са съветски

Това се показва в дневния разбор на Института за проучване на войната за бойните дейности в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР